LEACREE пуска 34 нови амортисьора през март 2022 г

За да отговори на нуждите на повече клиенти, LEACREE пуска 34 нови амортисьора, за да разшири обхвата на моделите автомобили.

LEACREE първокласно качествоамортисьориможе да избегне изтичането на масло и необичайния шум, да подобри проблемите със спирането и управлението и да направи шофирането по-комфортно и по-безопасно.

Той разполага с хромиран бутален прът, високопрецизен цилиндър и специално смазочно масло, за да се гарантира издръжливостта и жизнения цикъл.

Поддържаме голям набор от американски, азиатски и европейски приложения.Ако се интересувате от нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с насinfo@leacree.comза каталога.

 

new shock absorbersДайте нов живот на Ride с новите амортисьори LEACREE.Mercedes-Benz GLC (X253) амортисьори и носачи Hyundai Tucson амортисьори предни и задни Kia Rio Kia Picanto резервни амортисьори Renault Kadjar Renault Kwid амортисьори Chevrolet Cavalier II Chevrolet Malibu амортисьори и подпора Nissan March амортисьор Nissan V-Drive отпред и отзад амортисьори Nissan Maxima Nissan Altima резервни амортисьори амортисьор Nissan X-Trail амортисьори suv Toyota Avanza амортисьори.


Време на публикуване: 15 март 2022 г

Изпратете вашето съобщение до нас:

Напишете вашето съобщение тук и ни го изпратете